De Orangerie

Suggesties

Voorgerechten

Carpaccio van Lamschouder / Rucola / Parmezaan 15,90
Kalfstartaar / Sint-jacobsvrucht / Advocado / Basilicumolie 17,90
Gerookte paling / Bloedzuring / Kerstomaat / Granité pickles 20,50
Huisgerookte zalm / Mierikswortel 15,50
Gepocheerde Dorade / Lente rijst 16,50
 Bouillon van piepkuiken / Laurier / Noedels  10,20

Hoofdgerechten

Gebakken Sint-jacobsvrucht / Buikspek van Duroc 23,90
Melkkalf / Gnocchi / Grelot uitjes / Taco 35,50
Geroosterde Roodbaars / Buikspek / Mierikswortel / Bloemkoolpickles 25,50
Speenvarken / Groene asperges 26,90
Vlaswijting / Risotto / Venkel / Lemon 22,50
Entrecoté Holstein / Lente slaatje / Charon 29,50
 Pastaschelpen / Ibericoham / Groene asperges 24,50

Nagerecht

Pannacotta / Jasmijnrijst / Aziatisch fruit 10,20