De Orangerie

Suggesties

Voorgerechten

Sint-jacobsvruchten/ Kalfsjus / Truffel 16,50
Portobello / Risotto / Pompoen 13,90
Hunter’s platter 17,50
Hertekalf kroket / Zwezerik 19,20
Kwartel forestiene / Jus van champignon 15,50
 Velouté butternut / Krab / Zure room  10,20

Hoofdgerechten

Hazenrug / Stampot / Gekarameliseerde witlof   (per 2 personen)                           per/pers 32,50
Hertekalf kroon / dadel-Labneh / Bramen / Pindacrumble 27,90
Konijn op z’n winters 24,50
Zeewolf / Parmaham / Salie 26,50
Victoriabaars / Mediterraanse stampot 22,50
Sint-Jacobs noten / Zeebarbeel / Parel couscous / Butternut 28,50

Nagerecht

“Knoop” / Nougat / Melkchocolade mousse 11,20