De Orangerie

Suggesties

Voorgerechten

Carpaccio / Shichimi 16,50
Open ravioli / Tomaat / Makreel 14,50
Foie gras / Himalaya zout / Truffel 23,00
Tartaar van Rund / Truffel / Ganzelever / Parels van olijfolie 19,50
Tartaar van Griet / Dashi 17,50
 Consommé van Kalfs en knolselder & Lindeblaadjes  10,20

Hoofdgerechten

Mosselen natuur 24,00
Mosselen Orangerie thais gekruid / Koriander / Citroengras / Cocos 26,50
Dorade in zoutkorst 22,50
Kabeljauw / Bloemkool 28,50
Kalfs T-bone Rosé 30,00
Ibérico varken / Aardappelbananenstampot / Tamarindecompte 28,50
Wilde eend / Sereh jus / Chanterelle 26,50

Nagerecht

Banana split “new style” 11,20