Voorgerechten
Sint-jacobsvruchten/ Kalfsjus / Truffel | 16,50 |
Portobello / Risotto / Pompoen | 13,90 |
Hunter’s platter | 17,50 |
Hertekalf kroket / Zwezerik | 19,20 |
Kwartel forestiene / Jus van champignon | 15,50 |
Velouté butternut / Krab / Zure room | 10,20 |
Hoofdgerechten
Hazenrug / Stampot / Gekarameliseerde witlof (per 2 personen) per/pers | 32,50 |
Hertekalf kroon / dadel-Labneh / Bramen / Pindacrumble | 27,90 |
Konijn op z’n winters | 24,50 |
Zeewolf / Parmaham / Salie | 26,50 |
Victoriabaars / Mediterraanse stampot | 22,50 |
Sint-Jacobs noten / Zeebarbeel / Parel couscous / Butternut | 28,50 |
Nagerecht
“Knoop” / Nougat / Melkchocolade mousse | 11,20 |
Volg ons op Facebook
Winnaar beste brasserie

De Orangerie
Vaartstraat 123 – 2490 Balen
Tel. 014 811 827
info@brasseriedeorangerie.be
Alle dagen open vanaf 9u00
dinsdag en woensdag gesloten
Feestdagen open vanaf 9u00
Tel. 014 811 827
info@brasseriedeorangerie.be
Alle dagen open vanaf 9u00
dinsdag en woensdag gesloten
Feestdagen open vanaf 9u00