De Orangerie

Menu

Seizoensmenu

Duo van Duroc

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Snoekbaars / Boerenkool / Gember

OF

Kalfsfilet / Daslookkorst / Morieltjessaus

 ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Suggestie dessert

OF

Kaasdegustatie / Garnituren

(bij deze keuze nagerecht wordt er een supplement van 5 euro aangerekend)

36,00 euro per persoon

Aanpassingen aan het menu gaan steeds gepaard met een meerprijs.  Het is mogelijk dat om kwaliteitsredenen een bepaald ingrediënt niet geserveerd kan worden.  We vervangen dit dan door een evenwaardig product en verwittigen u dit vooraf.

We serveren dit menu bij voorkeur per tafel.

Bij gezelschappen vanaf 6 personen, wordt dit menu uitsluitend per tafel geserveerd.

Suggestiemenu

 

 Gebakken coquille  / Paarse spitskool / Lavas

¤ ¤ ¤ ¤

Soep van geroosterde tomaat en venkel

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

 Mooie meid / Venkel  / Mierikswortelsaus

 OF

Eendeborst in sesamkorst / Rodekoolsalade / Sinaasappelsaus

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Suggestie dessert

OF

Kaasdegustatie / Garnituren

(bij deze keuze nagerecht wordt er een supplement van 5 euro aangerekend)

49,00 euro per persoon

Aanpassingen aan dit menu zijn helaas niet mogelijk.  Het is mogelijk dat om kwaliteitsredenen een bepaald ingrediënt niet geserveerd kan worden.  We vervangen dit dan door een evenwaardig product en verwittigen u dit vooraf.

We serveren dit menu bij voorkeur per tafel.

Bij gezelschappen vanaf 6 personen, wordt dit menu uitsluitend per tafel geserveerd.