De Orangerie

Menu

Seizoensmenu

Mousseline van gerookte aardappel  / Gepocheerd ei

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Asperges op z’n vlaams

OF

Gelakt buikspek

 ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Soepje van aardbei met basilicum

OF

Kaasdegustatie / Garnituren

(bij deze keuze nagerecht wordt er een supplement van 5 euro aangerekend)

36,00 euro per persoon

Aanpassingen aan het menu gaan steeds gepaard met een meerprijs.  Het is mogelijk dat om kwaliteitsredenen een bepaald ingrediënt niet geserveerd kan worden.  We vervangen dit dan door een evenwaardig product en verwittigen u dit vooraf.

We serveren dit menu bij voorkeur per tafel.

Bij gezelschappen vanaf 6 personen, wordt dit menu uitsluitend per tafel geserveerd.

Suggestiemenu

 

 Sint-jacobs vruchten / Peterselie wortel / Jus van ui

¤ ¤ ¤ ¤

Waterkers soep met gerookte paling 

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

 Parelhoen / Wortel / Knolselder / Gevogelte jus

 OF

Schartong / Asperge / Saus van wit bier

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Soepje van aardbei met basilicum 

OF

Kaasdegustatie / Garnituren

(bij deze keuze nagerecht wordt er een supplement van 5 euro aangerekend)

49,00 euro per persoon

Aanpassingen aan dit menu zijn helaas niet mogelijk.  Het is mogelijk dat om kwaliteitsredenen een bepaald ingrediënt niet geserveerd kan worden.  We vervangen dit dan door een evenwaardig product en verwittigen u dit vooraf.

We serveren dit menu bij voorkeur per tafel.

Bij gezelschappen vanaf 6 personen, wordt dit menu uitsluitend per tafel geserveerd.