De Orangerie

Glutenvrij

Primeur voor Vlaanderen: De Orangerie start met glutenvrije menukaart

Sinds januari 2015 bieden we NAAST onze klassieke menukaart met een aparte, volwaardige menukaart voor mensen met een glutenintolerantie.  “Met onze glutenvrije kaart kunnen we de mensen een volledige restaurantbeleving aanbieden, vanaf het aperitief met amuses tot en met de koffie met versnaperingen”.

Er wordt een volwaardige kaart aangeboden (na voorafgaande vermelding bij de reservatie) met vijf voorgerechten, acht hoofdgerechten verschillende desserten. Ons keukenteam engageert zich ook om maandelijks een glutenvrije suggestie aan te bieden.

Snacks

(vrijdag, zaterdag en zondag niet na 18u, croques enkel tussen 12u en 14u)

Kaaskroketjes met slaatje 13,00
Garnaalkroketjes met slaatje 15,00
Duo van Kaas- en Garnaalkroketjes met slaatje 14,00

Voorgerechten (vanaf 12/10)

Vitello Tonato / Kalfsgebraad, mousse Tonijn 16,00
Carpaccio van Ossenhaas / Rucola / Parmezaan 15,90
Duo van Kaas- en Garnaalkroket met z’n garnituur 15,00
Ibericoham 19,50
Tomatensoep 5,50
Dagsoep 5,50
Rijkelijke Kippensoep 8,00
Wordt aangevuld met wekelijks wisselende glutenvrije suggesties

Hoofdgerechten (vanaf 12/10)

Varkenshaasje, saus en aardappelbereiding naar keuze 24,90
Scampi ” De Orangerie”  / zongedroogde Tomaat / Parmezaan / Dragon 25,90
Zalm “Mi-Cuît” / Witte Wijnsaus / Grijze Garnaal 25,90
Kippenvidée, slaatje 19,50
Salade “De Orangerie” / grijze Garnaal / gerookte Zalm / Garnaalkroket 22,90
Pasta / Scampi / Pesto / Groentenbrunoise / Tomatencoulis 22,90
Wordt aangevuld met wekelijks wisselende glutenvrije suggesties

Nagerecht

Chocoladetaartje (gluten- en lactosevrij) 10,50
Appeltaartje, Vanille-ijs 9,50
Kaasplankje met bijhorende garnituren 10,90
Verschillende ijsbereidingen